Home tréning

Minden Nő különböző, minden terhesség más!

Ez a mondat pedig nagy igazság! Ezért jött létre a Home tréning , azaz a személyre szabott otthoni edzés.

Várandósság alatt

Vannak olyan kismamák, akik munkájuk, vagy más elfoglaltságaik miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon, vagy pedig olyan egészségügyi panaszaik vannak, melyek ugyan nem zárják ki a mozgást, de külön odafigyelést igényelnek.

Természetesen az Ő számukra is van megoldás, ekkor érdemes terhestorna oktató segítségét kérni és egyénre szabott kismama tornát végezni.

Szülés után

A szülést követő időszakban a legtöbb édesanya küzd az önbizalom hiányával , mely leginkább a várandósság alatt felszedett súlytöbblet, rossz közérzet, gyenge fizikai állapot és a szülés utáni depresszió miatt alakul ki.

Sokan szeretnének fogyni, újra fitté válni, vagy hasfaluk feszességét visszanyerni, de nem tudják, hogy szoptatás mellett, vagy császármetszést követően hogyan kezdjenek hozzá.

A HOME TRÉNING előnyei

  • Nem kell otthonról elmenni, mert az edzések a saját otthonodban történnek
  • Nem szükséges a csoportos órák időpontjaihoz alkalmazkodni, mert a tornák a Te napirended alapján vannak beiktatva
  • Az edzések Szakértő jelenlétében történnek és a fejlődésed nyomon van követve, így nem kell tartanod attól, hogy rosszul csinálod a gyakorlatokat, vagy sportolásod eredménytelen lesz

Hogy zajlik a HOME TRÉNING?

  • Az edzések az otthonodban történnek , az időpontokat pedig 2-3 hétre előre egyeztetjük.
  • Az első alkalommal egy fizikai állapotfelmérés történik, melyre a későbbi edzések épülnek majd.
  • Személyre szabott edzésprogramot készítek Neked, illetve étkezési és életmód tanácsokkal is ellátlak, mely segíti a torna hatékonyságát azokon a napokon is, amikor nem találkozunk.
  • A kívánt eredmények elérése érdekében nagyon fontos a rendszeresség, ezért általában heti két alkalom javasolt, de természetesen ezt is egyéni igény szerint alakítjuk.

Galéria